تعریف پروکسی و کاربرد های آن:
Proxy Server نرم افزاري است که در يک شبکه حد واسط بين اينترنت و کاربران واقع مي شود. فلسفه ايجاد Proxy Server قراردادن يک خط اينترنت در اختيار تعداد بيش از يک نفر استفاده کننده در يک شبکه بوده است ولي بعدها امکانات و قابليتهايي به Proxy Server افزوده شد که کاربرد آن را فراتر از به اشتراک نهادن خطوط اينترنت کرد . بطور کلي Proxy Server ها در چند مورد کلي استفاده ميشوند .
يک کاربرد Proxy Server ها، همان به اشتراک گذاشتن يک خط اينترنت براي چند کاربر است که باعث کاهش هزينه و کنترل کاربران و همچنين ايجاد امنيت بيشتر ميشود . کاربرد دوم Proxy Serverها ، در سايتهاي اينترنتي به عنوان Firewall ميباشد. کاربرد سوم که امروزه از آن بسيار استفاده ميشود، Caching اطلاعات است. با توجه به گران بودن هزينه استفاده از اينترنت و محدود بودن پهناي باند ارتباطي براي ارسال و دريافت اطلاعات، معمولا نميتوان به اطلاعات مورد نظر در زمان کم و با سرعت مطلوب دست يافت . امکان Caching اطلاعات، براي کمک به رفع اين مشکل در نظر گرفته شده است. Proxy Server، سايتهايي را که بيشتر به آنها مراجعه ميشود را دريک حافظه جداگانه نگاه ميدارد. به اين ترتيب براي مراجعه مجدد به آنها نيازي به ارتباط از طريق اينترنت نيست بلکه به همان حافظه مخصوص رجوع خواهد شد.
مزاياي پروکسي سرور:
» امنيت (Privacy) «
زماني که شما به صورت عادي اقدام به مشاهده ي وبسايتي در بستر اينترنت مي کنيد، Public IP شما قابل مشاهده است و وضعيت فعاليت شما در وبسايت هاي مختلف قابل مانيتور مي باشد. اما در صورت استفاده از پراکسي سرور، آي پي سيستم شما مخفي مي ماند و به جاي آن آي پي پراکسي سرور نمايش داده مي شود.
» سرعت (Speed) «
هنگامي که يک شرکت از پراکسي سرور استفاده مي کند، زماني که يکي از کاربران از طريق پراکسي يک صفحه ي وب را باز ميکند، پراکسي سرور اطلاعات آن وبسايت را درون Database Cache خود ذخيره ميکند و چنانچه يوزر ديگري از سيستم ديگر قصد مراجعه به همان وبسايت را داشته باشد، پراکسي سرور بدون مراجعه به اينرنت وبسايت مورد نظر را براي کاربر قابل دسترسي مي کند که اين امر باعث بالارفتن سرعت دسترسي به وبسايت و صرفه جويي در مصرف پهناي باند مي گردد.
» مانيتور ميزان فعاليت کاربران (Activity Logging) «
با استفاده از پراکسي سرور، ادمين شبکه مي تواند ميزان فعاليت و بازديد کاربران از سايتهاي مختلف را مانيتور کند و درصورت نياز قادر به بلاک کردن دسترسي به سايتهاي خاص براي کاربران مي باشد.
انواع تبلیغات در تلگرام:
شما در تلگرام بطور کلی به چند روش محدود میتوانید تبلیغات خود را انجام دهید.
. تبلیغات بازدیدی
. تبلیغات کلیکی
. تبلیغات در کانال های بزرگ
. تبلیغات در کانال افراد تاثیرگذار (اینفلوئنسر مارکتینگ)
. خرید ممبر واقعی کانال تلگرام (ادد اجباری ممبر)
. تبلیغات اسپانسری تلگرام.
تبلیغات اسپانسری تلگرام چیست؟
تبلیغات اسپانسری پروکسی تلگرام به روشی از تبلیغات میگویند که شما در آن میتوانید کانال خود را به تمام ممبر هایی که از آن پروکسی استفاده میکنند نمایش دهید. اگر شما هم از پروکسی های تلگرام استفاده کرده باشید قطعا در قسمت بالای گفتگو های (چت های) تلگرام خود یک کانال را مشاهده نمودهاید که شما در آن عضویت نداشتهاید اما به شما نمایش میدهد. این کانال ها تبلیغات اسپانسرینگ پروکسی تلگرام را انجام دادهاند. در واقع به محض استفاده از پروکسی مورد نظر کانال اسپانسر برای شما به نمایش گذاشته خواهد شد. بازدهی تبلیغ کانال با پروکسی تلگرام بسیار خوب است. تبلیغ کانال با پروکسی تلگرام علاوه بر معرفی شما موجب افزایش ممبر و بازدید و به طبع اون افزایش فروشتان خواهد شد.
مزایای استفاده از تبلیغات پروکسی:
. افزایش ممبر در زمان نسبتا کوتاه
. جذب ممبرهای واقعی و علاقه مند
. میزان تعامل بالای کاربران
. میزان ویو بالای پستها
. میزان ریزش کم کاربران.